Uma GT Summer SS Jersey C2

110,00

Wissen
SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

De UMA blijft een onmisbaar item voor talloze rijders dankzij de normale pasvorm, het comfortabele textiel en de onmiskenbare ASSOS-stijl. Assos heeft gekeken naar wat dit shirt zo populair maakt bij zo veel renners en gaven het daarna een paar verfijningen zodat het nog beter aanvoelt en presteert.

Het heeft nog steeds de klassieke, normale pasvorm van het origineel, maar is nu voorzien van een volledig vernieuwde raw-cut mouwconstructie die gemaakt is met hetzelfde rekbare, ultrazachte textiel dat Assos gebruikt voor de raceshirts. Deze steekvrije constructie zorgt voor een zo vloeiend mogelijke overgang tussen de stof en uw bovenarmen en blijft goed zitten bij uitgestrekte armen.

Het voornaamste textiel is ook nieuw: BIG DUAL Tex-materiaal dat zeer ademend en superlicht is, en sneller droogt dan het origineel. Afwerkingsdetails zijn onder meer een camlock-rits over de gehele lengte en de beproefde Triple Ramp Pockets, die er met hun ingewerkte textielflappen voor zorgen dat uw spullen veilig opgeborgen blijven.

Bijkomende informatie

Sizes

S, M, L, XL

Colors

Black, Venus Violet