Veelgestelde vragen

Waarom een online winkel?

Veel mensen vinden wegens tijdsgebrek de weg naar de winkel niet meer. Dan komt een webshop goed van pas. Met je computer, tablet of smartphone kan je op de webshop met slechts enkele klikken het artikel dat je wenst bestellen. Voor de rest zorgen wij: je ontvangt een bericht met de details van je bestelling en een paar dagen later komt het pakketje bij jou thuis aan! Uiteraard moet je aan service niet inboeten: wanneer je een vraag hebt over een bepaald product staan wij via mail of telefoon ter beschikking.
Natuurlijk ben je nog steeds zeer welkom in onze winkel in Westerlo!

Wat is de levertermijn?

Doorgaans worden producten in voorraad de volgende werkdag verzonden. Levering gebeurd via Bpost en vind doorgaans plaats binnen de 24u na verzending.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelling vanaf €150 is de levering gratis, anders betaal je €8 per bestelling. Afhalen in onze winkel is steeds gratis.

Retourneren en ruilen

Het kan altijd gebeuren dat een product om wat voor reden dan ook niet is wat je ervan verwacht had. Bij 4Bikes Westerlo gaan wij hier zo soepel mogelijk mee om. In het kort: Je hebt 30 dagen om je producten te terug te sturen. Ze moeten dan wel in ongedragen en originele staat zijn en voorzien van alle originele labels en etiketten. De retourkosten zijn hier steeds voor de koper.

Maat van handschoenen?

Je weet niet welke maat je moet bestellen? Meet je palmomvang en kijk dan in deze tabel. Download bijlage.

Juiste helmmaat?

Niet iedereen kent zijn eigen helmmaat, gelukkig kan je dit gemakkelijk te weten komen dankzij onze tabel. Download bijlage.