Specialized racefietsen

Voel de adrenaline en verleg je grenzen met onze Specialized racefietsen. Deze machines zijn het resultaat van doorlopende innovatie. Elke draai, elke sprint, elke beklimming wordt een triomf op een Specialized racefiets.

Ontdek ons assortiment en vind de racefiets die jouw rijstijl naar een hoger niveau tilt. Met een scala aan modellen, van de competitieve racer tot de endurance liefhebber, heeft 4bikes Westerlo de perfecte Specialized fiets voor jou.

Onze nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van onze laatste updates. Schrijf je nu in!

TARMAC SL8 SW DI2 FOGTNT/GRNGSTPRL/REDGSTPRL 44

Tarmac

De Specialized Tarmac is niet zomaar een fiets – het is een legende op wielen, een samenspanning van kracht, precisie en aërodynamische finesse. Ontworpen voor de renners die leven voor het beklimmen van bergen en het sprinten naar de eindstreep, vertegenwoordigt de Tarmac een compromisloze zoektocht naar perfectie op de weg.

Roubaix

Ontworpen voor de meest uitdagende wegen en de langste dagen in het zadel, brengt de Specialized Roubaix een nieuwe definitie aan comfort en prestaties op de weg. Vernoemd naar de beruchte Parijs-Roubaix klassieker, staat deze fiets symbool voor duurzaamheid en een onwrikbare geest, klaar om kasseistroken en ruig wegdek te temmen met ongeëvenaarde souplesse.

Elke bocht, elke versnelling, en elke kilometer wordt comfortabel en gecontroleerd met de Roubaix, dankzij zijn ergonomische ontwerp en aandacht voor rijderscomfort op lange afstanden. Het maakt niet uit of je doel klassieker overwinningen zijn of het verbeteren van je persoonlijke records, de Roubaix staat aan je zijde als een ware bondgenoot.

AETHOS SW DI2 OBSD/ABLN/OBSD 49

Aethos

De Specialized Aethos is geboren uit de drang om de essentie van wegfietsen opnieuw te definiëren – een streven naar zuiverheid, lichtheid en ongecompliceerde prestaties. Deze baanbrekende fiets zet nieuwe normen met zijn minimalistisch design en indrukwekkende gewichtsbesparing zonder in te leveren op de legendarische rijkwaliteit waar Specialized om bekend staat.

Wanneer gewicht en rijeigenschappen samenkomen in perfecte harmonie, krijg je een fiets zoals de Aethos. Met een innovatief frame biedt de Aethos je het ultieme gevoel van vrijheid en efficiëntie op de weg.

ALLEZ SPRINT COMP METDPMRNBLU/DOVGRY 49

Allez Sprint

Maak kennis met de Specialized Allez Sprint: het snelste aluminium racewonder dat speciaal is ontwikkeld. Dit is de fiets die het idee weerlegt dat aluminium ondergeschikt is aan carbon wanneer het aankomt op high-performance fietsframes. Met een ongeëvenaarde stijfheid-tot-gewicht ratio en een aërodynamisch ontwerp dat is afgeleid van de jarenlange expertise van Specialized.