Specialized gravelfiets

Verbreed je horizon en ontdek de onbegrensde mogelijkheden met onze Specialized gravelbikes. Gemaakt voor de veelzijdige fietser die zich niet laat beperken tot het asfalt, vormen deze fietsen de perfecte brug tussen on-road snelheid en off-road avontuur.

Kom naar 4bikes Westerlo en voel de veelzijdigheid van onze Specialized gravelbikes. Laat ons je begeleiden naar de perfecte fiets voor jouw avonturen.

Onze nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van onze laatste updates. Schrijf je nu in!

DIVERGE SW LTSIL/DRMSIL/DSTBLU 49

Diverge

De Specialized Diverge is de ultieme fiets voor de veelzijdige avonturier die weigert door één type ondergrond te worden gedefinieerd. Of het nu gaat om snelle gravelwegen, ruige singletracks of asfaltwegen, de Diverge staat synoniem voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Met een geavanceerde geometrie die stabiliteit biedt in ruig terrein en behendigheid op vlotte paden, is deze fiets ontworpen om jou te inspireren tot ontdekking en avontuur.

Diverge STR

De Specialized Diverge STR herdefinieert wat mogelijk is in de wereld van gravelbikes. Deze grensverleggende fiets combineert de avontuurlijke geest van de klassieke Diverge met een revolutionaire toevoeging: de innovatieve Future Shock Rear-technologie. Deze gloednieuwe functie biedt je niet alleen ongekende controle aan de voorkant, maar nu ook comfort en tractie aan de achterkant, waardoor je een rijervaring krijgt die elk terrein gladstrijkt.

Met de toevoeging van achtervering, levert de Diverge STR een ongeëvenaarde soepelheid zonder dat het ten koste gaat van snelheid of efficiëntie – zowel op hobbelige landwegen als in ruw terrein. Het progressieve veersysteem is naadloos geïntegreerd in het frame en biedt demping waar en wanneer je het nodig hebt, waardoor je harder en langer kunt rijden, met meer comfort dan ooit tevoren.

CRUX SW METDKNVY/MYSBLU/MNSHDWMET 49

Crux

Ontdek de Specialized Crux, de lichtgewicht krachtpatser die zijn sporen heeft verdiend op ’s werelds meest veeleisende cyclocross circuits en nu klaar staat om jouw grenzen te verleggen op elk terrein. Laat je niet misleiden door zijn ongelooflijk lage gewicht. De Crux verbergt een robuuste ziel onder zijn ranke lijnen, gemaakt voor de chaos van de cross maar net zo bedreven op de open weg of jouw lokale gravel paden.

De Crux blinkt uit met zijn responsieve handling en onvergelijkbare flexibiliteit, waardoor het de ultieme allrounder is voor iedereen die de lat hoger wil leggen in hun off-road expedities. Het feilloze FACT-carbonframe vormt het hart van dit krachttoestel, terwijl de geavanceerde geometrie zorgt voor een intuïtieve en agressieve rijstijl die cyclocross fanaten kennen en waarderen.

Met voldoende ruimte voor brede banden biedt de Crux de stabiliteit en tractie die nodig is om scherpe bochten te nemen en losse grond onder controle te houden. Tegelijkertijd levert het de snelheid en het comfort die je behoeften tijdens lange tochten op diverse ondergronden completeren.