Over ons

Specialized Brand Store Westerlo – 750m²  winkelplezier

De Specialized Brand Store te Westerlo is maar liefst 750m² groot en verdeeld over 2 verdiepingen.

De begane grond staat volledig in het teken van Race, MTB, kinder- en elektrischefietsen. De bovenverdieping wordt gekleurd door Specialized- en custom fietskleding, een ruim assortiment helmen en een uitgebreide schoenenafdeling. Dames kunnen terecht in onze aparte Womens corner. Ook vind je hier een ruim aanbod aan vrijetijdsfietsen.

Last but not least, een gans vernieuwde en speciaal ingerichte Retül meetruimte om onze klanten nog nauwkeuriger te meten en hun allerbeste fietspositie te kunnen aanmeten.

En dit alles met een top TEAM dat garant staat voor de beste service.

Retül Meting

Retül is het eerste complete bikefit 3D meetsysteem speciaal ontwikkeld voor positie metingen bij fietsers. De Retül Meting start met een inleidend gesprek waar de nadruk ligt op je fietsverleden, fietsdoelen, fietservaring en (eventuele) blessures die je in het verleden opliep, …

Om je fiets netjes op je lichaam af te kunnen stellen, kijken we naar je lenigheid en lichaamsstructuur. Je knieën en heupen worden gescreend op hun flexibiliteit, jouw benen op een mogelijk beenlengteverschil, …

Wat volgt is een dynamische analyse van je huidige fietspositie. Niet enkel de positie van je zadel, stuur en de grootte van je kader, maar ook over de draaihoek van je been, de houding van je rug, de evenredige duw- en trekkracht van beide benen én de plaatsing van je schoenplaatjes….

Tech Area + Shimano Service Center

Waarmee we bij 4Bikes écht het verschil maken? Met onze service en onderhoud. Na aanschaf van de fiets zorgen we ervoor dat hij steeds in de best denkbare staat blijft. Op die manier kan je optimaal genieten van ritten door het Hageland en een scherpe Strava-PR neerzetten als je het Grasbos beklimt. Vanwege het excellente onderhouds- en herstelwerk heeft Shimano ons erkend als officieel Shimano Service Center.