Specialized Kids

Stap in de vreugdevolle en spannende wereld van Specialized Kids fietsen, waar jonge avonturiers de magie van het fietsen kunnen ontdekken. Onze kinderfietsen zijn speciaal ontworpen om jonge rijders niet alleen veiligheid en comfort te bieden, maar ook het zelfvertrouwen om de wereld op twee wielen te verkennen. Met een assortiment dat zowel geschikt is voor de kleine beginners als voor de meer onverschrokken jonge fietsfanaten, heeft Specialized een fiets voor elke leeftijd en elk stadium.

Begeleid je kinderen naar een wereld vol avontuur met Specialized Kids fietsen bij 4bikes Westerlo. Kom samen langs en laat ons hen helpen de eerste pedaalslagen te zetten op een betrouwbare, coole fiets ontworpen om hen vooruit te helpen, te groeien en te genieten van elke mogelijkheid die voor hun wielen rolt.

Onze nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van onze laatste updates. Schrijf je nu in!

Hotwalk

Stap in een wereld waar het fietsavontuur begint met de Specialized Hotwalk. Deze zorgvuldig ontworpen loopfiets is gemaakt om de jongste rijders de cruciale vaardigheden van balans en coördinatie bij te brengen – allemaal in het plezierige formaat van een kindvriendelijke loopfiets. Het Hotwalk-model maakt het mogelijk voor peuters en kleuters om het evenwicht te vinden en te bewaren, en vertrouwen op te bouwen voordat ze overstappen op een fiets met pedalen.

De duurzame constructie, het lage zwaartepunt en de eenvoudig te hanteren afmetingen zorgen voor een veilige en plezierige leeromgeving. De Hotwalk is ontworpen om de kleinste avonturiers te inspireren met een speelse benadering van rijden en verkennen. En met verstelbare zadelhoogtes groeit deze loopfiets mee met je kind, waardoor het jarenlang een trouwe metgezel zal zijn.

Hotwalk Carbon

De Specialized Hotwalk Carbon is het toppunt van loopfietsontwerp en -prestaties. Deze premium loopfiets zet een nieuwe standaard voor lichtgewicht, sterkte en stijl, waarmee de kleinsten onder ons de kunst van het balanceren en sturen kunnen leren op een fiets die met recht als kunstwerk beschouwd mag worden.

De Hotwalk Carbon heeft een frame van geavanceerd carbon, waardoor het ultralicht is en gemakkelijk te manoeuvreren is door kleine handjes en voetjes. De strakke lijnen en het sportieve uiterlijk zijn rechtstreeks overgenomen van Specialized’s volwassen high-end fietsen, wat de Hotwalk Carbon een onweerstaanbare uitstraling geeft voor de jonge, aspirant-fietsers.

Riprock Coaster

De Specialized Riprock Coaster is dé ideale fiets om jonge kinderen kennis te laten maken met de wereld van het fietsen. Deze kindvriendelijke fiets combineert gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor kinderen die hun eerste pedaalslagen maken.

Met zijn stabiele wielbasis, robuuste banden en intuïtieve terugtraprem biedt de Riprock Coaster jonge rijders het vertrouwen om hun evenwicht te vinden en de basisvaardigheden van het fietsen onder de knie te krijgen. Het robuuste frame en de onderhoudsvriendelijke componenten zorgen ervoor dat deze fiets klaar staat voor alle leuke uitdagingen die de kleintjes willen aangaan.

Bezoek 4bikes Westerlo en bekijk de Specialized Riprock Coaster – de kinderfiets die ontworpen is om elk nieuw avontuur te ondersteunen en plezier op twee wielen te garanderen.

Riprock

Voor kinderen die klaar zijn om de speelse wereld van het fietsen te verkennen, is er de Specialized Riprock – een robuuste, veelzijdige en ongelooflijk leuke kinderfiets die ontworpen is om net zo avontuurlijk en onverzettelijk te zijn als de jonge rijders zelf. Of het nu gaat om een ritje door de buurt, een gezinsuitstapje op het parcours, of de eerste kennismaking met modderige tracks, de Riprock staat garant voor veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid.

Deze fiets heeft een stevig frame, dikke banden die grip en comfort bieden op diverse ondergronden, en een breed scala aan maten om te zorgen dat rijders van alle leeftijden de perfecte pasvorm vinden. Met een gebruiksvriendelijke geometrie en onderdelen die speciaal zijn geselecteerd voor jonge fietsers, zoals eenvoudig te bereiken remmen en versnellingen die specifiek zijn afgestemd op kinderhanden, biedt de Riprock een optimale controle en een vertrouwenwekkende rijervaring.

Bezoek ons bij 4bikes Westerlo om de Specialized Riprock te ervaren – de kinderfiets die avontuur en zelfvertrouwen combineert.

Jett

Met de Jett heeft Specialized zich gefocust op het creëren van een fiets die een optimale rijervaring biedt, met verhoudingen die zorgen voor comfort en controle. Bovendien zorgen de kwaliteitscomponenten voor duurzaamheid en een langere levensduur van de fiets, essentieel voor de onvermijdelijke stootjes en schrapen van het leren en verder ontwikkelen van fietsvaardigheden.

Bezoek 4bikes Westerlo en neem een kijkje bij de Specialized Jett.

Turbo Levo SL Kids

Breng de wereld van hoogwaardige elektrische mountainbikes naar de jongere generatie met de Specialized Turbo Levo SL Kids. Deze innovatieve e-MTB biedt dezelfde geavanceerde kenmerken en prestaties als het volwassen model, maar dan perfect op maat gemaakt voor jongere rijders die klaar zijn om de trails te veroveren.