Winkel
Aanbieding!

Deflect™ UV Cycling Cap – Sagan Collection: Disruption

Original price was: €34,90.Current price is: €24,40.

Wissen
SKU: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Ga met ons een stap terug in de tijd als we met Peter Sagan door het zonovergoten zuiden van Frankrijk cruisen. De nieuwe Sagan Collectie – Disruption – brengt de onverschrokken racestijl van de rouleurs uit de jaren ‘70 tot leven met in het hart de sterke persoonlijkheid van Peter Sagan. Het is de ultieme uitdrukking van deze ontregelende renner en zijn stijlvolle manieren.

Kijk omhoog. Ja, als je het geluk hebt om buiten te zijn, dan staat de zon boven je. Raak nu de bovenkant van je hoofd aan. Ja, dit vatbare deel van je lichaam wordt constant blootgesteld aan de zon. Na verloop van tijd kan dit leiden tot problemen. Daarom hebben we onze Deflect™ UV Cycling Cap ontwikkeld. Het is niet per se een vervanging voor zonnebrandcrème, maar het zal helpen om de schadelijke effecten van ultraviolette stralen te bestrijden.

We hebben deze cap niet gemaakt van aluminiumfolie, wat betekent dat het geen genezing of oplossing is. Het biedt echter wel een UV 50+ bescherming, wat meer is dan je haar of helm biedt. Voeg daarbij het voor de hand liggende voordeel van de VaporRize™-stof, die het zweet in je ogen tegenhoudt, en het feit dat dit lichtgewicht materiaal eigenlijk opmerkelijk verkoelend is, en je kijkt naar een slimme oplossing voor je zomerse ritjes. Blijf beschermd.

Bijkomende informatie

Sizes

M, L