Assos Equipe RS Short S9

199,00

Wissen
SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

De Assos Equipe RS S9 is een koersbroek die raceFit ontworpen is. Hierbij zijn de meest uiteenlopende elementen waarbij een World Tour renner mee in contact komt in acht genomen.

Het textiel zorgt voor lichte compressie maar vooral voor een zeer comfortabel gevoel. Verder is deze broek ontworpen met 2 panelen die zorgen voor het butterfly effect. Je hebt een paneel voor de broekspijpen en een paneel voor de kruis- en bilstreek. Hierdoor sluit de broek en vooral de zeem perfect aan waardoor je geen wrijvingen of irritaties zal hebben. De nieuwe bretellen zorgen voor meer comfort en stabiliteit door de A-structuur achteraan en het materiaal waaruit de bretel is opgemaakt.

Bij de rollBar technologie zijn de bretellen wat verder aan de buitenkant geplaatst waardoor de broek uitstekend blijft zitten bij iedere fietspositie en gewichtsverplaatsing.

De Equipe zeem zorgt voor een uitstekend zitcomfort en zorgt ervoor dat je zelf in racepositie geen hinder zal ondervinden. De zeem heeft een uitstekende zweetventilatie waardoor irritaties en wrijvingen voorkomen worden.

Bijkomende informatie

Sizes

S, M, L, XL