GripGrab Aerolite LF Handschoen Blk

49,95

Wissen
SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

De GripGrab Aerolite-handschoenen met lange vingers zijn gemaakt met één doel voor ogen: de perfecte mountainbike-handschoenen maken voor racen met hoge intensiteit en warme omstandigheden.

Op basis van de input van professionele rijders, laten ze je profiteren van het dragen van handschoenen, zelfs in de heetste en meest uitdagende omstandigheden. De lichtgewicht, ademende, zeer rekbare materialen komen zo dicht mogelijk bij het geven van een gevoel zonder handschoenen.

Bovendien gebruiken deze handschoenen geen vulling, waardoor het gewicht laag blijft en een directe verbinding tussen jou en je fiets ontstaat.

De Aerolite-handschoenen zijn voorzien van GripGrab’s InsideGrip™-technologie. Siliconentexturen in de handpalm, duim, wijs- en middelvinger zorgen voor grip tussen je hand en het handschoenmateriaal, waardoor deze handschoenen aanvoelen als een tweede huid.

Bedien je fietscomputer, maak een foto of beantwoord een oproep zonder de handschoenen uit te doen dankzij de touchscreen-compatibele duim en wijsvinger.

Bijkomende informatie

Sizes

S, M, L, XL, XXL