Maak kennis met specialized’s nieuwe elektrische fietsen!

Ontworpen om meer dagelijkse ritten te laten plaatsvinden. De gloednieuwe Turbo Vado, Turbo Como en Turbo Tero zijn de stilste, krachtigste en veiligste elektrische fietsen die we ooit hebben gemaakt.  

Specialized Turbo Vado
Vado is het voertuig voor alles, van dagelijks woon-werkverkeer tot langer dan geplande avonturen – een elektrische fiets voor het leven. Vado is de soepelste e-Bike-ervaring tot nu toe en is ontworpen om moedig het steeds veranderende landschap aan te gaan dat je als dagelijkse rijder tegenkomt, alles te dragen wat je nodig hebt en je vaker te laten fietsen.

Turbo Como
Como is een relaxte, comfortabele e-Bike met de kracht van een zelfverzekerde rit. Como laat je meegaan met de stroom door je een krachtige, vertrouwenwekkende, uiterst heerlijke ervaring te geven op een fiets die moeiteloos aanvoelt om te rijden.
De Como is onze laagste step-through, ontworpen zodat iedereen gemakkelijk kan instappen en rijden.

Turbo Tero
Tero is een elektrische mountainbike uitgerust voor dagelijkse ritten. Met Tero heeft Specialized een fiets gemaakt die alles kan – waardoor je kunt rijden waar je wilt, hoe je wilt, wanneer je maar wilt. Een fiets die de kracht van mountainbiken brengt, laat je vervolgens de modder afvegen en klaar staan om je overal mee naartoe te nemen – van stadsstraten tot ruige alpine ontsnappingen.

Ontdek ze vanaf nu!