De geheel nieuwe Stumpjumper EVO!

Welkom in het Gouden Tijdperk van het mountainbiken! De beste mogelijkheid om dit te ervaren is met de meest legendarische naam op de trail: de compleet nieuwe Stumpjumper EVO. Het is een fiets die uitstekend presteert op verschillende soorten terrein. Het is meer dan de Ultimate Trail Bike, het is Instant Rowdy. De Stumpjumper EVO biedt ongekende controle, capaciteit en verstelbaarheid.

• Benchmark instellingen: De Stumpjumper EVO levert de meest capabele geometrie ter wereld. Met zes verschillende next-level geometrie-instellingen, kan de EVO worden ingesteld op de stijl van elke rijder op elk terrein.

• S-Sizing: De EVO is meer dan alleen een S-MD-LG-maatvoering. De S-sizing levert zes verschillende maten, allemaal met vergelijkbare balhoofdlengtes en standover, zodat rijders de maat kunnen kiezen die bij hun stijl past. Kleinere maten zijn wendbaarder, terwijl grotere maten stabieler en ruimer zijn.

• EVO Suspension: Soepel op kleine hobbels, bodemloos en zacht bij grote drops, plus het vermogen om vierkante obstakels te absorberen. De EVO is met 160 mm veerweg vooraan en 150 mm achteraan nog steeds ultra-responsief op de pedalen voor een geweldig klimvermogen. Met een hefboomverhouding die geleend is van de award winnende Enduro en een Rx-tune shock, doet de suspension van de EVO wat hij moet doen.

Ontdek hier de nieuwe Stumpjumper Evo!