De gloednieuwe Comp modellen

Aethos, Tarmac SL7 & Roubaix, vanaf nu verkrijgbaar met Sram Rival Etap AXS

Sinds de lancering, zijn de Tarmac SL7 en Aethos wereldwijd erg geliefd onder de rijders. Daarom is SRAM verheugd om hun ongeëvenaarde innovatie en geavanceerde prestaties samen met de legendarische Roubaix in Comp-modellen aan te bieden. Deze Comp-modellen zullen afgemonteerd zijn met de Sram Rival Etap AXS 12 speed groepsets en een Dt Swiss R470 wielset.

De Como SL, een onderhoudsvrije E-bike!

De Como Super Light is een onderhoudsvrije e-bike die voor veel plezier zorgt. De Como SL is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Draag hem van de trap, fiets door de stad, stop hem vol met boodschappen, hij is op alles voorbereid. Hij verdubbelt ook nog eens je kracht als je op de pedalen trapt – met een super soepele ondersteuning waardoor je het gevoel van een superheld ervaart!

Specialized mondkapje

Het bedekken van je neus en mond kan van cruciaal belang zijn om de verspreiding van virussen te stoppen, maar het betekent niet dat je moet stoppen met het verspreiden van het Specialized virus.

De geheel nieuwe Stumpjumper EVO!

Welkom in het Gouden Tijdperk van het mountainbiken! De beste mogelijkheid om dit te ervaren is met de meest legendarische naam op de trail: de compleet nieuwe Stumpjumper EVO. Het is een fiets die uitstekend presteert op verschillende soorten terrein. Het is meer dan de Ultimate Trail Bike, het is Instant Rowdy. De Stumpjumper EVO biedt ongekende controle, capaciteit en verstelbaarheid.