Meer dan een gewoon fietsmeting!

Retül Fit – meer dan gewoon een fietsmeting

Retül Fit is een complete fietsmeting om je zo goed mogelijk op je fiets te zetten, met als doel dat je op de fiets met meer comfort en minder kwaaltjes beter presteert.

Met behulp van de 3D motion capture-technologie meet het Retül-systeem nauwkeurig hoe jij op de fiets beweegt. Met de data die hier uitkomt, bepalen onze bikefitter en jij de afstelling van je fiets en jouw rijervaring.

Hoe werkt Retül Fit?

We beginnen met een pre-fit fysieke beoordeling, zodat bij het bepalen van de afstelling de beperkingen van je lichaam, eerdere blessures en je fietsdoelen meegenomen worden.

Terwijl je fietst, worden sensoren op 8 anatomische punten van je lichaam gevolgd door het Retül Vantage Motion Capture-systeem. Zo worden real-time driedimensionale gegevens van elke pedaalslag verzameld, waardoor een dynamische meting ontstaat.

De Retül Fit-software verrekent de gegevens, zodat onze bikefitter met behulp van deze data jou in je perfecte rijpositie kan plaatsen.

Zodra je samen met onze bikefitter de definitieve fietspositie hebt vastgesteld, maakt hij met de Retül Zin-tool een digitale afdruk van je uiteindelijke fietsafstelling. Je krijgt een volledig fit-rapport, zodat je later altijd de fietsgegevens en afstelling kunt nakijken.

Retul bike fitting

Maak je afspraak snel via info@4bikes.be of 014 54 33 58!