Specialized Porto

Ontworpen met het oog op comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid, biedt deze fiets een unieke rijervaring voor zowel ouders als avonturiers die graag hun spullen meenemen.

Met zijn verlengde frame en uitgebreide bagagedrager is de Specialized Porto perfect geschikt voor het vervoeren van kinderen, boodschappen en zware ladingen.

Het ontwerp van de Specialized Porto is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met zijn gestroomlijnde frame en moderne afwerkingen is deze fiets een lust voor het oog op elke straathoek.

Veiligheid staat altijd voorop bij Specialized, en de Porto is daarop geen uitzondering. Met krachtige remmen, duurzame banden en hoogwaardige componenten, biedt deze fiets een betrouwbare en veilige rijervaring in alle omstandigheden.

Bovennatuurlijke Versterking

Met 90 Nm koppel, een ondersteunde topsnelheid van 25 km/u, een accu van 710 watt en een rijtijd tot 5 uur heeft geen enkele elektrische fiets in zijn categorie meer vermogen. Dat betekent dat je de topsnelheid kunt bereiken wanneer je die nodig hebt en dat je daar kunt blijven zolang dat nodig is.

Doelgerichte Prestaties

Wendbaar op elke weg, met elke lading. Het lage zwaartepunt van de Porto e-bike wekt direct vanuit de doos vertrouwen bij de rijder. Samen met de eenvoudige, eersteklas verstelbaarheid brengt de Porto de meest zelfverzekerde en stabiele rit met belasting op de markt voor alle rijders, op alle niveaus van 155 cm tot 195 cm. Je hoeft je nooit meer af te vragen of je Porto het kan, je weet dat hij het kan.

Gezinsgerichte Functie

Hij wordt geleverd met een meegeleverde voordrager en longtail achterdrager, klaar voor kinderzitjes, passagierszitjes, fietstassen en talloze andere accessoires. De Porto is gebouwd om mensen te vervoeren. Als het je familie is die achterop zit, is het verschil

Volledig Geladen

Dankzij de lage standover is starten, stoppen en beladen op- en afstappen een fluitje van een cent, net als de rit. Vervoer tot 200 kg bagage (inclusief het gewicht van de fiets en de berijder) met de meegeleverde bagagedragers voor en achter, en extra accessoires zoals Coolcave koffers, Porto zijtassen of de Porto Cargo Base.

Neem Je Kids Mee

Porto is gebouwd om je gezin te vervoeren. De extra Porto passagiersstoelen, Porto voetplatforms en Porto veiligheidsrails helpen je kostbare lading veilig te houden terwijl jullie allemaal gaan waar het leven je brengt.

Radar, Verlichting en Antidiefstal Systeem

vergrendeling

De Porto is de enige longtail ter wereld die is uitgerust met Garmin’s Radarsysteem om je te waarschuwen als er auto’s voorbij komen. Standaard voor- en achterlichten houden je zichtbaar op de weg, en een geïntegreerd wielslot en Turbo System Lock maken het bijna onmogelijk voor iemand om weg te rijden met je Porto.