Over ons

Specialized Brand Store Westerlo – 750m²  winkelplezier

De Specialized Brand Store te Westerlo is maar liefst 750m² groot en verdeeld over 2 verdiepingen.

De begane grond staat volledig in het teken van Race, MTB, Vrijetijds- en kinderfietsen. De bovenverdieping wordt gekleurd door Specialized- en custom fietskleding, een ruim assortiment helmen en een uitgebreide schoenenafdeling. Dames kunnen terecht in onze aparte Womens corner.

Last but not least, een gans vernieuwde en speciaal ingerichte Retül meetruimte om onze klanten nog nauwkeuriger te meten en hun allerbeste fietspositie te kunnen aanmeten.

En dit alles met een Top TEAM dat garant staat voor de beste service.

Test je droomfiets

Wil jij de nieuwste Specialized racefietsen of mountainbikes testen? Bij ons kan dit! Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je testfiets perfect voor je af te stellen en eventuele vragen kundig te beantwoorden.

Kom langs en test de nieuwste Epic op een technische single track, of de Tarmac op een steile klim. Ze staan volledig ter uw beschikking. Ook onze E-bike afdeling begint vandaag de dag belangrijker en belangrijker te worden. Test vandaag nog de Vado’s, Como’s en Levo’s bij ons.

Tech Area + SBCU

Specialized Brand Store Westerlo staat voor kwaliteitsvolle herstellingen en voor een snelle en vakkundige service. Racefietsen en mountainbikes worden hier volledig samengesteld. Alle onderdelen zijn aanwezig in de Tech Area. Bovendien worden onze medewerkers regelmatig geschoold om op topniveau te kunnen blijven werken.

Retül Meting

Retül is het eerste complete bikefit 3D meetsysteem speciaal ontwikkeld voor positie metingen bij fietsers. De Retül Meting start met een inleidend gesprek waar de nadruk ligt op je fietsverleden, fietsdoelen, fietservaring en (eventuele) blessures die je in het verleden opliep, …

Om je fiets netjes op je lichaam af te kunnen stellen, kijken we naar je lenigheid en lichaamsstructuur. Je knieën en heupen worden gescreend op hun flexibiliteit, jouw benen op een mogelijk beenlengteverschil, …

Wat volgt is een dynamische analyse van je huidige fietspositie. Niet enkel de positie van je zadel, stuur en de grootte van je kader, maar ook over de draaihoek van je been, de houding van je rug, de evenredige duw- en trekkracht van beide benen én de plaatsing van je schoenplaatjes….