Shimano Service Center

Waarmee we bij 4Bikes écht het verschil maken? Met onze service en onderhoud. Na aanschaf van de fiets zorgen we ervoor dat hij steeds in de best denkbare staat blijft. Op die manier kan je optimaal genieten van ritten door het Hageland en een scherpe Strava-PR neerzetten als je het Grasbos beklimt. Vanwege het excellente onderhouds- en herstelwerk heeft Shimano ons erkend als officieel Shimano Service Center.

Om Shimano Service Center-waardige service te kunnen verlenen, beschikken we bij 4Bikes over een professionele werkplaats. Die voldoet aan alle vereisten van deze tijd. Twee van de zes werkplekken zijn met elektronische liften en specifieke gereedschappen speciaal voor e-bikes ingericht. Op de andere werkplekken zijn we in staat om onder meer je racefiets, gravelbike, cyclocrosser of mountainbike professioneel onder handen te nemen. De werkplaats heeft een open karakter. Van een afstand kun je volgen hoe we met vakmanschap ervoor zorgen dat jouw fiets in topconditie blijft.

Transparantie

Een kenmerk van onze dienstverlening is transparantie. Bij aanname van je fiets voeren we ter plekke een quick scan uit. We gaan na welk onderhoudswerk we verwachten uit te moeten voeren en koppelen dat aan je terug. Indien niet voorradig bestellen we direct originele vervangingsonderdelen van Shimano bij, zodat we de service snel en naar behoren kunnen uitvoeren. Heldere communicatie is cruciaal. Dus mochten we tijdens het werk op onvoorziene zaken stuiten, dan nemen we daar meteen contact over op. Zo kom je bij het ophalen van de fiets nooit voor onplezierige verrassingen te staan.

Snelle evolutie

Hebben we bij 4Bikes antwoord op alle onderhoudsvragen? Hoogstwaarschijnlijk wel! Als Shimano Service Center volgen we gedurende het jaar diverse trainingen. Zo hebben onze technici extra bagage om optimale service te verlenen. Daarbij weten we ook alles van de nieuwste technologieën af. Is er een noviteit binnen de Shimano GRX-groep, krijgt de Di2-functie een upgrade of vernieuwt de schijfremtechnologie, dan horen onze monteurs als een van de eerste van de technische details. Dát is een groot voordeel van het Shimano Service Center, zeker nu de fietsbranche snel evolueert.

Boek hier snel uw afspraak!