Een fiets van niveau vereist een onderhoud op niveau. Als Shimano Service Center is 4Bikes dan ook de specialist in onderhoud en herstelling van jouw racefiets, mountainbike of gravelbike. Met de nodige vakkennis en precisie zorgen onze techniekers ervoor dat jouw fiets opnieuw in optimale conditie verkeert.

Om Shimano Service Center-waardige service te kunnen verlenen, beschikken we bij 4Bikes over een professionele werkplaats. Die voldoet aan alle vereisten van deze tijd. Twee van de zes werkplekken zijn met elektronische liften en specifieke gereedschappen speciaal voor e-bikes ingericht. Op de andere werkplekken zijn we in staat om onder meer je racefiets, gravelbike, cyclocrosser of mountainbike professioneel onder handen te nemen. De werkplaats heeft een open karakter. Van een afstand kun je volgen hoe we met vakmanschap ervoor zorgen dat jouw fiets in topconditie blijft.

Uitgebreide werkplaats

Onze 4 gediplomeerde techniekers staan het ganse jaar door paraat voor een onderhoud op maat. Ze volgen op regelmatige basis bijscholingen en cursussen. Die trainingen vinden zowel online plaats via het Shimano cursus platform als fysiek in het Shimano training center. Schijfremmen en elektronische DI2-schakelsystemen kennen voor hen dan ook geen geheimen. Van instapfiets tot topmodel, of het nu gaat om een racefiets, mountainbike of gravelfiets. Zowel voor iets oudere modellen als voor fietsen met de laatste nieuwe technologische hoogstandjes kan je bij ons terecht.

Shimano Service Center label

We zijn bij 4Bikes dan ook fier op ons label van Shimano Service Center als erkenning voor onze deskundigheid en klantgerichte aanpak. Doordat we steeds gebruik maken van originele Shimano onderdelen, zijn we er zeker van dat je als klant tevreden buitengaat na een onderhoud of herstelling.

Onderhoud is fundamenteel

Aan dat onderhoud hechten we bij 4Bikes hechten trouwens veel belang. Daar hebben we een goede reden voor. Service is fundamenteel om als fietser ten volle te kunnen genieten van de aankoop van een fiets. Daarom vinden we onze na-verkoop minstens even belangrijk als de verkoop van de fiets zelf. In beide gevallen krijg je van ons advies op maat.

Fietsparadijs om de hoek

In geen tijd vertrek je vanuit onze werkplaats met een gerust hart richting fietsparadijs Limburg of het Hageland. Twee fantastische fietsstreken die hier letterlijk om de hoek liggen. Met een fiets die tiptop in orde is, is een persoonlijke besttijd op de beklimming van het Grasbos een zekerheid. En wie weet behoort een Strava-KOM wel tot de mogelijkheden op diezelfde ‘Poggio van Diest’?

Boek hier snel uw afspraak!