De Como SL, een onderhoudsvrije E-bike!

De Como Super Light is een onderhoudsvrije e-bike die voor veel plezier zorgt. De Como SL is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Draag hem van de trap, fiets door de stad, stop hem vol met boodschappen, hij is op alles voorbereid. Hij verdubbelt ook nog eens je kracht als je op de pedalen trapt – met een super soepele ondersteuning waardoor je het gevoel van een superheld ervaart!

Wat gebeurde er toen we ons perfect uitgebalanceerde Super Light systeem met onze populaire Turbo Como E-bike combineerde? De beste combinatie van vermogen, actieradius en bruikbaarheid in een comfortabele e-bike. De Turbo Como Super Light (SL) is ontworpen voor gebruik in de stad en daarbuiten. Deze e-bike is in staat om twee keer zijn gewicht aan lading te vervoeren en het is een verrassende fiets die net zo opwindend is om te rijden als gemakkelijk om te bezitten.

Rijders zullen dol zijn op de onderhoudsvriendelijkheid van onze eerste E-bike met interne versnellingsnaaf en riemaandrijving. Dit systeem beschermt de versnellingen van je fiets tegen weersinvloeden en straatvuil, verlengt hun levensduur tot vier keer vergeleken met die van een derailleur/kettingaandrijving, en maakt kettingvet volledig overbodig. Het beste van dit alles is dat je op elk moment kunt schakelen, ja, zelfs wanneer je stilstaat.

Het geavanceerde ontwerp van de Turbo Como Super Light is klaar om te gaan wanneer je maar wilt – dag en nacht, regen of zonneschijn – met geïntegreerde verlichting die gevoed wordt door de accu van de fiets, spatborden en veel opbergmogelijkheden. De 320Wh accu zit veilig verborgen in de onderbuis, waardoor hij op het eerste gezicht bijna niet te onderscheiden is van een gewone fiets. Maar op dagen dat je meer wilt doen, bevestig je de optionele Range Extender om tot 150 km te kunnen rijden zonder te hoeven opladen.