4 Bikes Westerlo
Specialized Concept Store

De Specialized Concept Store is 500mē groot en verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond staat volledig in het teken van Race, MTB, vrijetijds- en kinderfietsen. De bovenverdieping wordt gekleurd door een kledingafdeling voor zowel man als vrouw en een speciaal ingerichte BG Fit corner.

Meer info »

Test uw droomfiets!

Onze test fietsen staan ter uwer beschikking . Wil je een race fiets of mountainbike testen ? Bij ons kan dat beiden . Meer info op onze Concept Store pagina!

Tom
Boonen

CONTACTGEGEVENS
Zandberg 34, 2260 Westerlo
Tel. 014 54 33 58
info@4bikes.be

OPENINGSUREN
ma-woe-do: 9u-12u en 13u-18u
vrij: 9u - 12u en 13u-19u
za: 9u - 17u
di & zo: gesloten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Welkom bij 4 Bikes Westerlo

GANS HET WEEKEND OPEN TIJDENS BIKE MOTION BEURS

GANS HET WEEKEND OPEN TIJDENS BIKE MOTION BEURS

Tijdens het BIKE MOTION WEEKEND in UTRECHT OP 17/18 en 19 OKTOBER zijn wij gans het weekend open .Aangezien SPECIALIZED niet aanwezig zal zijn op BIKE MOTION zetten wij onze deuren ver open voor de SPECIALIZED FREAKS .Ondertussen hebben wij meer dan 150 nieuwe modellen 2015 in onze store opgeblonken voor u .We hebben nog een aantrekkelijke collectie 2014 en al de test fietsen 2015 kunnen getest worden vanuit de winkel . De nieuwe TARMAC ,ALLEZ , ROUBAIX , STUMPJUMPER , EPIC en FATBOY voor de heren en de RUBY , FATE en ERA voor de dames zullen voor u klaar staan . Stuur snel een mailtje naar wim@4bikes.be vermeld uw voorkeur van model, maat van uw huidige fiets of uw lengte en het tijdstip dat het voor u het beste past . Je kan ook meerdere fietsen testen , elke fiets kan max 1 h getest worden .

Www.4bikeswebshop.be

Www.4bikeswebshop.be

Onze webshop staat online !

Op www.4bikeswebshop.be vind je dan al de specialized producten (behalve fietsen). Ideaal voor wie wegens tijdsgebrek de weg naar de winkel niet meer vindt. Enkele klikken met de muis en je pakketje wordt een paar dagen later bij je thuis geleverd.

Hij is er al !

Elk jaar is het al wachten geweest op deze beauty , nu is hij er al . DE SWORKS EPIC CARBON WORLD CUP . Dit pareltje zal je vanaf nu misschien wel kunnen spotten in en rond de bossen van Diest . SRAM...
Lees meer »

GESPOT !

Wie dacht dat enkel de papa en de mama zich met een SWORKS zou amuseren heeft het mis .Ook zoon lief mag niet in de SWORKS familie ontbreken , want denken jullie van deze CUSTOM MADE versie !
Lees meer »

Nieuw in ons aanbod

Ondek het hele aanbod »

S-WORKS ROAD

Net als de professionele atleten die het beste uit zichzelf en hun materiaal willen halen, nemen onze S-Worksfietsen nooit genoeg met een tweede plaats. Daarom kun je ze over heel de wereld...

Meer informatie »

VENGE

De Venge is een puur wetenschappelijke geest, verpakt in een lichaam die tart met alle wetten. Met de op de Shiv geïnspireerde aerodynamica en op de Tarmac geïnspireerde stijfheid, is de V...

Meer informatie »

SPECIALIZED CUSTOM MADE

STADS, HYBRIDE & ELEKTRISCH

Wij stellen Specialized fietsen samen op vraag van de klant. Bekijk al enkele voorbeelden van de CUSTOM MADE SPECIALIZED BIKES.

Lees meer »

Een aparte ingang verwijst je naar stads, hybride en vooral elektrische fietsen van het merk Giant en Gazelle.

> Giant fietsen
> Gazelle fietsen

© 2011 - 4bikes Westerlo - alle rechten voorbehouden Mixed by Aroma Communicatie.