4 Bikes Westerlo
Specialized Concept Store

De Specialized Concept Store is 500mē groot en verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond staat volledig in het teken van Race, MTB, vrijetijds- en kinderfietsen. De bovenverdieping wordt gekleurd door een kledingafdeling voor zowel man als vrouw en een speciaal ingerichte BG Fit corner.

Meer info »

Test uw droomfiets!

Onze test fietsen staan ter uwer beschikking . Wil je een race fiets of mountainbike testen ? Bij ons kan dat beiden . Meer info op onze Concept Store pagina!

Tom
Boonen

CONTACTGEGEVENS
Zandberg 34, 2260 Westerlo
Tel. 014 54 33 58
info@4bikes.be

OPENINGSUREN
ma-woe-do: 9u-12u en 13u-18u
vrij: 9u - 12u en 13u-19u
za: 9u - 17u
di & zo: gesloten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Welkom bij 4 Bikes Westerlo

Www.4bikeswebshop.be

Www.4bikeswebshop.be

Onze webshop staat online !

Op www.4bikeswebshop.be vind je dan al de specialized producten (behalve fietsen). Ideaal voor wie wegens tijdsgebrek de weg naar de winkel niet meer vindt. Enkele klikken met de muis en je pakketje wordt een paar dagen later bij je thuis geleverd.

-20% op 2014 E-Bikes Gamma

-20% op 2014 E-Bikes Gamma

WIN EEN GRATIS REPLAY XD 1080 MINI ACTIECAMERA

Jeff Luyten maakte deze mooie video op zijn Specialized Enduro in de Ardennen met de nieuwste Replay XD Mini 1080 actiecamera. Een ideale camera voor fietsers aangezien hij zo klein is en overal ge...
Lees meer »

Hij is er al !

Elk jaar is het al wachten geweest op deze beauty , nu is hij er al . DE SWORKS EPIC CARBON WORLD CUP . Dit pareltje zal je vanaf nu misschien wel kunnen spotten in en rond de bossen van Diest . SRAM...
Lees meer »

Nieuw in ons aanbod

Ondek het hele aanbod »

EPIC

De Epic was de eerste full-suspension XC fiets die de felbegeerde regenboogtrui en de Olympische titel wist te veroveren. De nu drievoudig XC Wereldkampioenschap winnaar is verkrijgbaar in zowel car...

Meer informatie »

S-WORKS MTB

Het S-Works logo is meer dan alleen een logo. Het staat garant voor superioriteit, innovatie, geavanceerde concepten en perfectie.

Meer informatie »

SPECIALIZED CUSTOM MADE

STADS, HYBRIDE & ELEKTRISCH

Wij stellen Specialized fietsen samen op vraag van de klant. Bekijk al enkele voorbeelden van de CUSTOM MADE SPECIALIZED BIKES.

Lees meer »

Een aparte ingang verwijst je naar stads, hybride en vooral elektrische fietsen van het merk Giant en Gazelle.

> Giant fietsen
> Gazelle fietsen

© 2011 - 4bikes Westerlo - alle rechten voorbehouden Mixed by Aroma Communicatie.