Aan de medewerkers van de Vlaamse Overheid

Beste collega’s van de Vlaamse overheid,

Goed nieuws! We zijn verheugd om jullie te laten weten dat jullie nu de mogelijkheid hebben om bij ons een fiets te leasen. 🚲

We begrijpen het belang van duurzaamheid en willen jullie graag aanmoedigen om te kiezen voor een milieuvriendelijk vervoersmiddel. Met ons fietsleaseprogramma willen we niet alleen een gezonde levensstijl stimuleren, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Wat ons programma uniek maakt, is dat we jullie willen helpen bij het kiezen van de ideale fiets die past bij jullie behoeften en voorkeuren. Ons toegewijde team staat klaar om advies te geven en alle vragen te beantwoorden.

Bovendien hechten we veel belang aan service. We streven ernaar om jullie de best mogelijke ervaring te bieden, vanaf het kiezen van de fiets tot aan de ondersteuning gedurende de leaseperiode.

Als je interesse hebt in het leasen van een fiets, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We hopen dat dit initiatief bijdraagt aan een positieve verandering in onze mobiliteitskeuzes.

Samen maken we een verschil!

Onze partner : O2o