Einde reeks & 2de hands

Ontdek ons aanbod van einde reeks, test- en 2de hands Specialized fietsen

Test fiets Specialized Epic comp carbon Maat S & M, afgemonteerd met Sram GX 11speed.

Test fiets met volledige fabrieks garantie. Alle papieren worden meegeleverd.

Amper 300km mee gereden. Te bekijken in de Winkel.

€ 3.199

Test Fiets Specialized Epic comp maat L, afgemonteerd met Sram GX.

Test fiets met volledige fabrieksgarantie. Alle papieren worden meegeleverd.

Amper 300km mee gereden. Te bekijken in de Winkel.

€ 2.399

Specialized Tarmac SL6 Expert Maat 52, 54, 56, 58 en 61. Afgemonteerd met Shimano Ultegra.

Test fiets met volledige fabrieksgarantie. Alle papieren worden meegeleverd.

Amper 300km mee gereden.  Te bekijken in de Winkel.

€ 2.899

Einde reeks!

Specialized Roubaix 2018
We hebben ons kasseivretende S-Works frame voorzien van een Shimano ultegra Di2 elektronische groepset met 9000 hydraulische schijfremmen, de Stealth wheels disc maken de fiets volledig compleet.

€6.599

Einde Reeks!

Wie zei dat de prestaties en comfort niet samengaan? Wij in ieder geval niet, want onze Ruby Elite weet beiden naadloos te combineren in één fiets.
We hebben deze uitvoering afgemonteerd met betrouwbare en prestatiegerichte componenten, zoals een Shimano 105 11-speed aandrijving, krachtige RS505 hydraulische schijfremmen, stevige DT R470 wielen en een dames specifiek zadel voor extra zitcomfort.

€2.609

Einde Reeks!

Als je op zoek bent naar een  rit die over de ruige wegen gaat, dan is de Ruby Sport perfect voor jou. Ruby Sport is uitgerust met Shimano 105 voor langdurig en onderhoudsarm schakelen. We hebben ook Shimano mechanische schijfremmen genomen voor een laag remvermogen.
Wielen DT Swiss R470 db.

€2.799

Einde Reeks!

Onze Sirrus Expert Carbon voor dames laat op indrukwekkende wijze zien dat fitnessfietsen ook meer dan serieus te nemen zijn.
De sirrus is tegelijkertijd licht, snel, veelzijdig en comfortabel, ideaal om in het stadscentrum rond te rijden en sportieve fietstochten te doen.

€1.499

Einde Reeks!

We hebben deze kasseivreter voorzien van het superlichte frame FACT 10r-koolstofvezel. Ervaar een geheel nieuwe en snellere geometrie.
Deze Roubaix Comp is uitgerust met de nieuwste Ultegra 8050 Di2 schakelende hydraulische 8070 schijfremmen van Shimano en lichtmetalen DT r470 schijfwielen

€4.199

Einde Reeks!

Specialized S-Works Frame Bora kleur.
Maat 58

€3.149

Einde Reeks!

Specialized S-Works VENGE DISC FRMSET SAGAN COLL DKTL
Maat 54

€3.569

Einde Reeks!

Wanneer je met de Turbo Levo Expert over de trails scheurt, is er geen twijfel over mogelijk dat je meteen echte trailbike onderweg bent. Sterker nog, het enige dat verraadt dat je op een e-MTB rijdt, is die enorme grijns op je gezicht.
Maat Large.

€7.379

Einde Reeks!

Plezier. Het is een gevoel waar we altijd naar op zoek zijn, en er is geen betere manier om het te bereiken dan via een mooie rit over singletrack. De geheel nieuwe Turbo Levo met Alu frame. Hij rijdt net als een moderne trailfiets, en geeft je het vermogen om meer trails te rijden tegen een prijs die je niet berooid achterlaat. Maat Medium.

€4.139

Einde Reeks!

Natuurlijk, je kunt gewoon weer diezelfde rit rijden die je normaal ook rijdt, of je kunt een keer iets anders proberen: stap op een Turbo Levo Comp en ervaar de revolutie. We hebben de Levo in de eerste plaats ontworpen als een echte trailbike. En dit met,  Nieuwe motor? Check. Nieuwe batterij? Check. Waar wacht je nog op?  Maat Large.

€5.219

Einde Reeks!

Natuurlijk, je kunt gewoon weer diezelfde rit rijden die je normaal ook rijdt, of je kunt een keer iets anders proberen: stap op een Turbo Levo Comp en ervaar de revolutie. We hebben de Levo in de eerste plaats ontworpen als een echte trailbike. En dit met,  Nieuwe motor? Check. Nieuwe batterij? Check. Waar wacht je nog op?  Maat Smal.

€5.219

Einde Reeks!

Als snelheid bovenaan je lijstje staat, is er geen betere keuze dan onze Turbo Levo Hardtail 29. De Levo combineert de snelheid en efficiëntie van onze hardtails, en combineert dit met de extra power van onze Turbo technologie.Het M5 aluminium frame huist het kloppend hart van de Levo
Maat Extra Large

 

€2.789

Einde Reeks!

Als snelheid bovenaan je lijstje staat, is er geen betere keuze dan onze Turbo Levo Hardtail 29. De Levo combineert de snelheid en efficiëntie van onze hardtails, en combineert dit met de extra power van onze Turbo technologie.Het M5 aluminium frame huist het kloppend hart van de Levo
Maat Smal

€2.789

Einde Reeks!

Of je nu gewoon aan cyclocross begint of de minder bezochte weg verkent, de CruX Sport E5 is de perfecte fiets om je te helpen de weg te vinden en er achteraan te gaan. Het Alu frame en FACT Carbon vork.

 

€1.664

Einde Reeks!

Ons FACT 11r-carbonframe heeft een raceklare kruisgeometrie en is uitgerust met steekassen en maakt gebruik van onze hoogwaardige koolstofproductiemethoden om een fiets te maken die net zo responsief als lichtgewicht is.

€2.699

Einde Reeks!

Met alle groei in full-suspension XC-fietsen, merkten we dat hardtails een beetje hetzelfde bleven, oud begonnen te worden. Dus dachten we bij onszelf: ‘Wat is nu een betere tijd om dingen op te schudden met een modern, revolutionair ontwerp?’ Zeg hallo tegen de Epic Hardtail Expert.
Maat Medium

€3.599

Einde Reeks!

Als je overweegt om XC-races te wagen, doe dat dan met de Chisel Comp. Het belichaamt alle kwaliteiten die je van een XC-racefiets mag verwachten, zoals een licht totaalgewicht, ongelooflijke stijfheid en een racegeoriënteerde geometrie. Met het lichtgewicht frame gemaakt van de M5 Aluminium.

€1.394

Einde Reeks!

Van woon-werkverkeer tot aan avonturen in het weekend; onze Diverge E5 Elite is een ware alleskunner.Dankzij een compleet opnieuw ontworpen frame is de nieuwe Diverge veelzijdiger dan ooit. We hebben goed naar jullie geluisterd: veel rijders vroegen om meer ruimte voor brede banden. Het nieuwe frame biedt dan ook ruim voldoende ruimte voor 700x38mm banden. We hebben een E5 Premium Aluminium frame ontwikkeld dat licht, stijf en ontzettend duurzaam is.  Maat 54

€1.322

Einde Reeks!

Van woon-werkverkeer tot aan avonturen in het weekend; onze Diverge E5 Elite is een ware alleskunner.Dankzij een compleet opnieuw ontworpen frame is de nieuwe Diverge veelzijdiger dan ooit. We hebben goed naar jullie geluisterd: veel rijders vroegen om meer ruimte voor brede banden. Het nieuwe frame biedt dan ook ruim voldoende ruimte voor 700x38mm banden. We hebben een E5 Premium Aluminium frame ontwikkeld dat licht, stijf en ontzettend duurzaam is.  Maat 52

€1.322

Test Bike!

Ongeacht of je aan het racen, trainen of scheuren bent op je lokale singletrack, je zult profiteren van de ongelooflijke snelheid en handling van de Epic Hardtail Expert Carbon World Cup. Dit hardtail-beest heeft een licht, stijf FACT-carbonframe met een pittige World Cup XC Geometry, die heuvels opgaat als een echte XC-machine op professioneel niveau.Maat Large.

€2.499

Einde Reeks!

Dankzij een compleet opnieuw ontworpen frame is de nieuwe Diverge veelzijdiger dan ooit. We hebben goed naar jullie geluisterd: veel rijders vroegen om meer ruimte voor brede banden. Het nieuwe frame biedt dan ook ruim voldoende ruimte voor 700x38mm banden. We hebben een E5 Premium Aluminium frame ontwikkeld dat licht, stijf en ontzettend duurzaam is. Maat 52.

€1.599

Einde Reeks!

Heb je een afspeellijst waardoor je wordt opgejut? Misschien een nummer waarbij je altijd van binnen lacht? Wij ook, en dat is waar onze Mixtape-collectie over gaat. Kayla Clarot, hoofdontwerper, zegt er over: “We zijn allemaal uniek, maar wat we allemaal gemeen hebben is muziek. Het maakt niet uit hoe je rijdt, Mixtape laat jouw muziek maken om dit te delen met iedereen die bereid is te luisteren.” Laat je inspireren door het ontwerp zoals je favoriete muziek, vol energie. MAAT 49

€4.229

Einde Reeks!

De Specialized Tarmac heeft een lange geschiedenis van monumentale race-overwinningen, en het is geen onbekende om de felbegeerde regenboogstrepen mee naar huis te nemen. En ter ere van Anna van der Breggen’s 2018 Wereldkampioenschappen titel, hebben we deze limited-edition S-Works Tarmac Disc ontwikkeld.

Maat 52.

€3.999